Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Комплект ходова част
Collapse
X
-
156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщениеСкоро на едно приятелче пристигна подобен комплект от Ибей. Няма такъв ментак, не е истина! Беше от порядъка на 400-450 лв., но частите вътре изглеждаха като от час по трудово обучение. В Ибея е пълно с боклуци, не се доверявайте, че пише .de или co.uk.Last edited by Alamo; d.m.y г., 09:22.
Comment
-
аз да кажа че от MOOG,съм крайно недоволен поне от горните носачи!едната бройка до колкото помня варираше от около 130 до 160 лв и какво,единият носач изкара около 10 000км другият на 5000км подмених гаранционно и отново същата боза след около 6000км отиде и той,и за какво съм плащал за оня дето ....!!!сега съм с полеоританови тампони на горните носачи,подменени от един сервиз в Ст.Загора не назовавам имена за да не правя реклама,и съм в пъти подоволен!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Мое мнение е, че вс части са хубави ако са истински!
Относно ebay, порачвайте, само да не е носачи от английското, имам доста познати изгоряха, един не си купи читав носач от там! За немското бих склонил да се доверя !sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
На 2.5 съм с долни носачи от англ и-бей, вече са на 25к, шарнирите им са бетон, тампоните така или иначе още преди да заминат ги смених с тия "по - твърдичките" - явно и там нещата са на късмет, но чесно казано не очаквах тия шарнири да траят толкоз.......не помня каква марка бяха, 180 лв ми излязоха до БГ двата носача....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment